Despre produsele refurbished

Echipamentele refurbished sunt echipamente profesionale, din gama business, cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri (Ex: Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Lexmark, Apc etc) ambalate cu atentie si pricepere, arata bine si functioneaza excelent.

AVANTAJE :

  • garanţie între 3 şi 5 ani
  • Windows gratuit (utilizezi imediat, fara costuri suplimentare)
    Produsele Digipont sunt livrate cu Windows licentiat (Windows 10 Home si Pro), deja preinstalat in parteneriat cu Microsoft Refurbished. Mai mult decat atat, antivirus bonus Microsoft Defender plus cablurile aferente; nu mai pierzi timp cu absolut nimic, totul este pregatit astfel incat tu sa iti incepi activitatea.
  • Produsele sunt testate o data de furnizor, o data de specialistii Digipont si o data prin instalarea sistemului de operare. In cadrul testarii tehnice cu programe specifice se testeaza fiecare componenta, mufa sau tasta (pentru produsele cu tastatura) atat din punct de vedere hardware cat si software. Toate produsele trebuie sa se incadreze in standardul unui produs nou.

Provenienţă:

Echipamentele IT refurbished sunt echipamente  profesionale ce au fost utilizate in mediul de afaceri european si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP). Acolo sunt testate atent, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, dupa ce toate testele sunt trecute si functioneaza ca produsele noi, sunt certificate si reintroduse pe piata sub denumirea refurbished.